Editor de Bunuri

Ministrul Energiei, domnul Victor Vlad GRIGORESCU a vizitat Dispecerul Energetic National in noaptea Anului Nou

Specialistii CNTEE Transelectrica SA din cadrul Dispecerul Energetic National aflati in tura in noaptea dintre ani au primit vizita calduroasa a domnului Victor Vlad GRIGORESCU - Ministrul Energiei. Pe langa personalul de serviciu, Domnia sa a fost intampinata de catre domnul Toni TEAU – Director General Executiv CNTEE Transelectrica SA, domnul Lucian Catalin CHIMIREL – Membru Directorat si domnul Virgiliu IVAN – Director UNO – DEN.

Au fost purtate cateva discutii informale cu privire la problemele specifice perioadei de sarbatori, la efectele valului de ger care a cuprins teritorul Romaniei in ultimele zile asupra functionarii instalatiilor din cadrul Sistemului Electroenergetic National. De asemenea, a fost reliefat rolul si participarea CNTEE Transelectrica SA in structurile europene, asa cum este cea de membru cu drepturi depline in cadrul Asociatiei Operatorilor de Transport si de Sistem, denumita ENTSO – E.

Domnul ministru Victor Vlad GRIGORESCU a felicitat personalul de comanda operativa, personalul pietei de echilibrare, aflat de serviciu la cumpana dintre ani, respectiv conducerea CNTEE Transelectrica SA si a mentionat contributia semnificativa a specialistilor la mentinerea sigurantei in functionare a Sistemului Electroenergetic National.

Conducerea CNTEE Transelectrica SA si UNO-DEN, precum si personalul de comanda operativa multumesc domnului ministru Victor Vlad GRIGORESCU pentru gandurile frumoase si urarile de an nou.
 


Editor de Bunuri

#hide the portlet