Editor de Bunuri

Directorul General Executiv al Transelectrica, Corina Popescu, a participat la Summit-ul energetic CEEP

Directorul General Executiv al CNTEE Transelectrica SA, doamna Corina Popescu, a participat miercuri, 20 septembrie, la cea de-a șasea ediție a summit-ului energetic CEEP, organizat la Tallinn (Estonia).

Summit-ul CEEP, un element-cheie între sectorul energetic al Europei Centrale și Comisia Europeană, a reunit un grup distins și renumit de factori de decizie pentru a discuta despre oportunitățile și provocările din domeniul politicii energetice din UE, ca urmare a implementării a celor două pachete legislative: Pachetul privind securitatea energetică durabilă și "Energie curată pentru toți europenii". Alături de membrii CEEP – 11 companii principale din sectorul energetic și intens energetic – și de alți oaspeți din alte țări, doamna Corina Popescu a participat la discuții cu domnul Maroš Šefčovič, Vicepreședintele Comisiei Europene, responsabil de Uniunea Energetică.

 

Corina Popescu, Director General Executiv CNTEE Transelectrica: „Am avut un dialog promițător la Tallinn cu Vicepreședintele Comisiei Europene, domnul Maroš Šefčovič, privind impactul celor două pachete legislative implementate de Uniunea Energetică. Cooperarea instituțiilor europene cu industriile și zona de utilități este extrem de importantă în stabilirea unui model de afaceri sustenabil care să respecte normele pieței interne și obiectivele politicii publice".


Editor de Bunuri

#hide the portlet