Editor de Bunuri

Comunicat de presă: Alături de Crucea Roșie, Transelectrica sprijină persoanele sinistrate în urma inundațiilor din perioada iunie-iulie 2018

București, 6 august 2018

 

COMUNICAT DE PRESĂ

Alături de Crucea Roșie, Transelectrica sprijină
persoanele sinistrate în urma inundațiilor din perioada iunie-iulie 2018

 

Compania Națională de Transport al Energiei Electrice Transelectrica SA este alături de persoanele afectate de inundațiile din perioada iunie-iulie 2018, acordând, prin intermediul organizației Crucea Roșie, un ajutor umanitar total de 40.000 de lei.

Transelectrica a oferit sponsorizări pentru proiectele "Sprijinirea victimelor inundațiilor 2018" și "Uniți pentru comunitate – asistență umanitară post-dezastru, pentru victimele inundațiilor",  implementate de Crucea Roșie Neamț și respectiv de Crucea Roșie Vrancea. Beneficiarii acestor proiecte sunt persoanele sinistrate din cele două județe, Neamț și Vrancea. Sumele acordate vor fi folosite pentru refacerea locuințelor și anexelor gospodărești afectate de viituri, precum și pentru distribuirea de alimente și îmbrăcăminte  familiilor sinistrate.

De asemenea, în aceeași linie a implicării sociale, Transelectrica a sponsorizat și proiectul "Dăruim împreună", realizat Crucea Roșie Tulcea, ce constă în distribuirea de alimente și produse igienico-sanitare familiilor nevoiașe din județul Tulcea.

"Ne bucurăm că putem fi alături de persoanele afectate de calamități naturale din ultima perioadă și le putem ajuta împreună cu voluntarii Crucea Roșie să-și reconstruiască viețile.  Este de datoria noastră să ne implicăm responsabil în problemele comunității și să oferim sprijinul nostru acolo unde este necesar, cu atât mai mult când este vorba despre acțiuni umanitare", a declarat Adrian Constantin RUSU, Director General Executiv, Președinte al Directoratului Transelectrica.

 

Biroul Reprezentare, Relații Publice și Relații cu Mass-Media


Editor de Bunuri

#hide the portlet