Editor de Bunuri

Anunţ de recrutare - PRIMITOR - DISTRIBUITOR

 

Compania Națională de Transport al Energiei Electrice "Transelectrica" – S.A. este operatorul de transport și de sistem din România, având un rol cheie pe piața de energie electrică din România. Compania gestionează, operează, întreține, modernizează și dezvoltă sistemul electric de transport și asigură schimburile de electricitate între țările Europei Centrale și de Răsărit. Este responsabilă pentru transportul energiei electrice, funcționarea sistemului și a pieței, asigurarea siguranței Sistemului Electroenergetic Național. De asemenea reprezintă principala legatură dintre cererea și oferta de electricitate, echilibrând permanent producția de energie cu cererea.

 

Pentru asigurarea numărului optim de personal în cadrul Unității economică - financiară și administrativă (UEFA) – Departamentul logistic și administrativ (DLA) – Biroul activități auxiliare (BAA), am demarat selecția pentru ocuparea temporara a postului de:

 

PRIMITOR - DISTRIBUITOR

 

Principalele responsabilități ale postului:

 • Verifică, remediază și reglează ușile, ferestrele, feroneria, cât și garniturile, ori de câte ori este necesar;
 • Controlează, întreține și repară mobilierul divers (birouri, mese, scaune, dulapuri); îl consolidează prin montare de colțare, benzi, înlocuire părți componente, asigură culisare sertare, asigură montarea sistemelor de balamale și închidere, etc.
 • Verifică și întreține portile de acces la sediiile CNTEE Transelectrica SA, respectiv curatarea, gresarea ghidajelor si a sistemelor de culisare, verifica dispozitivul de siguranta a arcurilor, cablurilor;
 • Verifică și întreține buna funcționare a cladirilor Executivului CNTEE Transelectrica SA, respectiv: sediul din Hristo Botev nr. 16-18, sector 3, sediul din B-dul Magherul nr.33, sediul din Str. Putul de Piatra nr. 11A.
 • Asigură manipulări de mobilier, materii și material, încărcare deșeuri, alimentare și distribuire apă. 

 

 

Cerințe:         

 • Sa detina cunostinte tehnice;
 • Cunoasterea activitatilor reprezentative din Sistemul Electroenergetic National (SEN), cu deosebire activitatea de transport a energiei electrice si furnizarea serviciului de sistem;
 • Cunoasterea activitatilor desfasurate in cadrul Companiei;
 • Cunostinte de baza privind planificarea si analiza costurilor;
 • Cunoasterea reglementarilor Autoritatii Nationale de Reglementare  in domeniul Energiei – ANRE;
 • Bun organizator, atent la detalii, capacitate de sinteză și analiză, rigoare;
 • Persoană dinamică, proactivă și orientată către rezultate;
 • Foarte bune abilități de organizare a timpului.

 

Pentru a aplica pe acest post, dacă considerați că îndepliniți toate cerințele menționate mai sus, vă rugăm să trimiteți până la data de 16 decembrie 2018 un Curriculum Vitae actualizat (format Europass, completat în limba română care prezintă concret evoluția carierei profesionale, performanțele în activitate, precum și datele personale) specificând denumirea postului pentru care candidați la Direcția resurse umane, în atenția doamnei Ana Dora Costea (pe adresa de email: dora.costea@ transelectrica.ro).

Relații suplimentare se pot obține la telefon: 021.303.58.42.

Ne rezervăm dreptul de a selecționa și de a contacta candidații. După perioada de depunere a CV-urilor, se va pune la dispoziția candidaților selecționați, Tematica de examinare și bibliografia aferentă în vederea aplicării metodelor de selecție.


Editor de Bunuri

#hide the portlet